Als je met een mens praat in een taal die hij verstaat, gaat het in zijn hoofd.
Als je met hem praat in zijn eigen taal, gaat het in zijn hart.

Nelson Mandela

De cursussen van DPS Talen zijn altijd maatwerk en functiegericht. De cursus stellen we samen op basis van uw niveau, individuele wensen en werksituatie. Uw behoeften staan voorop en u leert alleen wat u nodig heeft. Iedere taalcursus is daardoor uniek.

De inhoud van de cursus is volledig afgestemd op de praktijk van uw bedrijf. Zo kunt u het geleerde direct toepassen in de dagelijkse praktijk. Communicatieve vaardigheden staan voorop. Daarnaast leert u belangrijke randvoorwaarden voor elk gesprek: cultuuraspecten en gespreksstructuren. Door de gesprekken tijdens de les te oefenen, bouwt u zelfvertrouwen op.

De taalcursus kan tussendoor bijgesteld worden wanneer u het tempo wilt wijzigen of de cursusonderwerpen wilt aanpassen.

De duur van de cursus hangt af van uw doelen, wensen en mogelijkheden. Over het algemeen duurt een cursus tussen de 20 en 40 uur en moet hij in uw agenda passen, vandaar dat een avond- of weekendcursus ook mogelijk is.

De les vindt 1 of 2 keer per week plaats in 2,3 of 4 aaneengesloten uren. De cursus kan binnen 1 week na aanvraag beginnen en de bijeenkomsten worden in overleg ingepland.

Dit gesprek is noodzakelijk om een goede inschatting te maken van uw niveau en het lesmateriaal juist samen te stellen. Het intakegesprek is vrijblijvend en gratis.

Wanneer u wilt uitproberen of de manier van lesgeven bij u past, bestaat er ook de mogelijkheid voor een gratis proefles.

De trainer is ervaren en deskundig en beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid. Lees hier meer over de trainer.

Incompany bij de opdrachtgever, in Azewijn, online via Skype of op een door de opdrachtgever gekozen plaats, bijvoorbeeld thuis bij de cursist.

Aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat met niveaubepaling mits u 80% van de cursus hebt bijgewoond. Wilt u liever een diploma? Nadat u de toets met een positief resultaat hebt afgelegd, ontvangt u een diploma.