Als je met een mens praat in een taal die hij verstaat, gaat het in zijn hoofd.
Als je met hem praat in zijn eigen taal, gaat het in zijn hart.

Nelson Mandela

Cursus Pools

U werkt met Polen of hebt Poolse cliënten. Zij spreken niet voldoende Nederlands en uw Pools is net zo goed als uw Chinees. Door de taalbarrière krijgt u geen hoogte van uw Poolse gesprekspartner en daardoor kunt u moeilijk een werkrelatie opbouwen. De communicatie verloopt stroef en fouten zijn daar het gevolg van.

U communiceert nu vooral met handen en voeten of schakelt een tolk in, maar dat wilt u niet meer. U wilt een gelijkwaardig gesprek voeren met uw Poolse gesprekspartner, zodat u alles zelf kunt uitleggen en er zeker van bent, dat de ander u begrijpt.

Cursus Pools op maat

De cursus Pools wordt afgestemd op uw individuele leerdoelen. Tijdens de cursus leert u alleen dat wat u nodig hebt voor uw werk. U ontvangt kant-en-klare zinnen en vragen om moeiteloos en zelfverzekerd te communiceren in het Pools. We oefenen ook de Poolse uitspraak, zodat u iemand die Fac heet niet beledigt door zijn naam verkeerd uit te spreken. Daarnaast leert u meer over de Poolse maatschappij om blunders te voorkomen. U voelt zich snel thuis in de Poolse taal en cultuur en gaat een gesprek zelfverzekerd aan.

cursus Nederlands Pools Duits

Inhoud cursus Pools

  • opbouwen van de Poolse woordenschat
  • verbeteren van de uitspraak en intonatie
  • spreekvaardigheid en luistervaardigheid
  • leesvaardigheid en schrijfvaardigheid
  • spelling en grammatica

Zakelijk succes

U kunt vragen stellen en instructies geven in het Pools. U begrijpt wat uw Poolse gesprekspartner zegt en u kunt zich verstaanbaar maken in het Pools. Bovendien begrijpt u de Poolse cultuur veel beter zodat u het gedrag van uw Poolse werknemer of cliënt kunt plaatsen. U weet ook hoe u daarop moet reageren. U hebt meer zelfvertrouwen en bent niet meer afhankelijk van anderen.

Gratis proefles t.w.v. € 75

Wilt u een les uitproberen, vraag dan nu een gratis proefles aan. De gratis proefles verplicht u tot niets.

Vragen? Neem contact op

Graag geef ik antwoord op uw vragen. Stel uw vraag via het contactformulier of info@dpstalen.nl, of bel 0314-32 55 46 en vraag een gratis proefles aan.