Het is een professionele en persoonsgerichte cursus. Dagmara is erg prettig in omgang en stelt de cursisten op het gemak. Een echte aanrader.

Ilona Brouwer, office manager, CAL Consult Nederland bv Ede

Cursus zakelijk Duits

U moet collega’s of zakenpartners in het Duits te woord staan en u kunt niet op de juiste woorden komen. U zoekt naar woorden en er schieten u alleen maar Engelse woorden te binnen. Een seconde duurt eeuwen en het liefst zou u zich willen verstoppen. Telkens wanneer u een Duits nummer op de display van uw telefoon ziet, gaat uw hartslag omhoog.

Als het u wel lukt om iets te zeggen dan is het zo kort mogelijk. Uw e-mails zijn niet langer dan één regel. U vreest dat u op deze manier onvriendelijk overkomt, hoewel u dat helemaal niet bent.

Zelfverzekerd Duits spreken en schrijven

Wat zou het mooi zijn als u ontspannen, moeiteloos, zelfverzekerd en zonder na te denken Duits zou spreken en schrijven! Wanneer de Duitse woorden zich vanzelf zouden aandienen zonder dat u daar veel moeite voor moet doen. Wanneer u eindelijk een gelijkwaardige gesprekspartner zou zijn voor uw Duitse relaties en professioneel zou overkomen.

Ik help u dit doel te bereiken. De cursus zakelijk Duits is afgestemd op uw beroep en persoonlijke situatie, waardoor u het geleerde direct in uw dagelijkse praktijk kunt toepassen. Tijdens de cursus zakelijk Duits leert u bovendien meer over de Duitse cultuur en omgangsvormen. Zo voorkomt u blunders en voelt u zich zekerder.

Moeiteloos spreken

  • Duitstalige gesprekspartners te woord staan, een praatje maken, uzelf en het bedrijf voorstellen
  • telefoneren: correct begroeten, zich voorstellen en informatie verstrekken
  • zakelijke gesprekken voeren: producten en diensten beschrijven, wensen van de klant bespreken en mogelijkheden aangeven verkoop- , inkoop- en adviesgesprekken voeren
  • afspraken maken: locatie, tijdstip en onderwerp vastleggen en afspraken verzetten
  • uitspraak en intonatie

Nooit meer zoeken naar woorden

Wanneer u iemand Duits hoort spreken dan verstaat u woorden die u zelf nooit zou gebruiken. Dat zijn woorden die ergens in uw achterhoofd aanwezig zijn maar niet actief in gebruik. Deze woorden gaan we in de cursus wakker schudden zodat u direct meer woorden ter beschikking hebt. U hoeft dan niet meer naar woorden te zoeken, maar communiceert zelfverzekerd met uw Duitse gesprekspartners.

Zelfverzekerd schrijven

Zakelijke correspondentie, zoals: e-mails, brieven, aanvragen, offertes, aanmaningen et cetera. We nemen uw eigen e-mails en brieven onder de loep zodat u zeker weet wat u goed doet en wat beter kan. U ontvangt bovendien kant-en-klare tips en tricks voor direct beter schrijven.

Grammatica is simpel

U leert de werkwoorden correct te vervoegen en u leert wanneer u der, die en das moet gebruiken. Grammatica is meer dan alleen naamvallen en wanneer u alleen gesprekken voert in het Duits, zijn de naamvallen niet per se nodig. Schrijft u veel? Dan komen de naamvallen wel van pas maar die worden op eenvoudige wijze uitgelegd en u hoeft geen ingewikkelde grammaticale regels te leren. Als u tot 4 kunt tellen, kunt u ook naamvallen leren.

cursus Nederlands Pools Duits

Leren leren

U leert ook hoe u kunt leren zodat u nieuwe woorden beter onthoudt en sneller gebruikt. Daarvoor krijgt u toegang tot moderne programma’s en apps. Ook de vaktermen bespreken we tijdens de cursus. Op een gegeven moment gaat u Duits dromen!

Zakelijk succes

Na de cursus zakelijk Duits kunt u met uw Duitstalige gesprekspartners communiceren op een gepaste wijze, ontspannen, moeiteloos en zelfverzekerd. U bespaart tijd en energie én u bent trots op uzelf. Bovendien bent u voor uw relaties een waardevolle gesprekspartner en u komt professioneel over.

Gratis proefles t.w.v. € 75

Wilt u een les uitproberen?  Vraag dan nu de gratis proefles aan. De gratis proefles verplicht u tot niets.

cursus Nederlands Pools Duits

Vragen? Neem contact op

Graag geef ik antwoord op uw vragen. Stel uw vraag via het contactformulier of info@dpstalen.nl, of bel 0314-32 55 46.