Slider Image

DPS Talen
Nederlands Pools Duits

Taalstress? Voorkom fouten en misverstanden!

Ik verzorg taalcursussen Nederlands voor Polen en Duitsers, Pools en zakelijk Duits. Ik ben beëdigd tolk Pools en juridisch vertaler Nederlands-Pools. Mijn specialisatie is strafrecht en mijn missie is communicatie. De taal is nooit een doel op zich maar slechts een middel. En wat uw doel ook is, wil ik u graag helpen het te bereiken.

CURSUS

Nooit meer naar woorden hoeven zoeken maar zelfverzekerd communiceren in het Nederlands, Pools of Duits. Individueel of samen met uw collega’s Nederlands, Pools of Duits leren. Bij u op kantoor, op een inspirerende locatie in Ulft (oude DRU fabriek), bij u thuis of online via Skype. Elke cursus is praktijkgericht en u leert alleen wat u nodig hebt voor uw werk. U bepaalt zelf wat u wilt leren en ik help u daarbij, zodat u professioneel kunt overkomen tijdens gesprekken met uw buitenlandse collega’s en zakenpartners.

Naar de cursus

TOLK POOLS

Tolk Pools voor gesprekken met uw Poolse werknemers of cliënten. De tolk is meer dan alleen een vertaalmachine. De tolk is net een acteur die de rol van uw gesprekspartner speelt maar dan in een vreemde taal. De tolk bootst alles na wat uw gesprekspartner doet – intonatie, gebaren en mimiek. Alles wordt vertaald, inclusief scheldwoorden en beledigingen. U krijgt uiteindelijk de juiste indruk van uw gesprekspartner omdat u nu, dankzij de tolk, tussen de regels kunt lezen. Twijfels en onduidelijkheden verdwijnen. Neem contact op.

Naar de tolk

VERTALING

Vertaling Nederlands-Pools en Pools-Nederlands. Officiële documenten die beëdigd vertaald moeten worden, bijv.: arbeidsovereenkomst, KvK-uittreksel, diploma, documenten burgerlijke stand, zoals: huwelijksbevoegdheid, geboorteakte, huwelijksakte en nog veel veel meer. Altijd drie keer gecheckt. Mijn vertalingen worden geaccepteerd door de officiële instanties. Ik beschik over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en ben gescreend door de politie (Betrouwbaarheid en Geschiktheid Onderzoek).

Naar de vertaling

Mijn opdrachtgevers