Slider Image

DPS Talen
Nederlands Pools Duits

Last van een taalbarrière? Voorkom misverstanden en problemen!

Ik verzorg taalcursussen Nederlands, Pools en zakelijk Duits. Ik ben beëdigd tolk Pools en juridisch vertaler Nederlands-Pools en Pools-Nederlands. Mijn specialisatie is strafrecht en mijn missie is communicatie. De taal is nooit een doel op zich maar slechts een middel. En wat uw doel ook is, ik help u het te bereiken.

CURSUS

Nooit meer naar woorden hoeven zoeken maar zelfverzekerd communiceren in het Nederlands, Pools of Duits. Individueel of samen met uw collega’s Nederlands, Pools of Duits leren. Bij u op kantoor, op een inspirerende locatie in Ulft (oude DRU fabriek), bij u thuis of online via Skype. Elke cursus is praktijkgericht en u leert alleen wat u nodig hebt voor uw werk. U bepaalt zelf wat u wilt leren en ik help u daarbij, zodat u professioneel overkomt tijdens gesprekken met uw buitenlandse collega’s en zakenpartners.

TOLK POOLS

U krijgt uiteindelijk de juiste indruk van uw gesprekspartner omdat u nu, dankzij de tolk, tussen de regels kunt lezen. Twijfels en onduidelijkheden verdwijnen. Een tolk Pools helpt u bij gesprekken met uw Poolse werknemers of cliënten. De tolk is meer dan alleen een vertaalmachine. De tolk is net een acteur die de rol van uw gesprekspartner speelt maar dan in een vreemde taal. De tolk bootst alles na wat uw gesprekspartner doet – intonatie, gebaren en mimiek. Alles wordt vertaald, inclusief scheldwoorden en beledigingen. Neem contact op.

VERTALING

Ik verzorg vertalingen Nederlands-Pools en Pools-Nederlands van officiële documenten die beëdigd vertaald moeten worden, zoals arbeidsovereenkomst, KvK-uittreksel, diploma en documenten burgerlijke stand: huwelijksbevoegdheid, geboorteakte, huwelijksakte et cetera. Mijn vertalingen worden geaccepteerd door de officiële instanties. Ik beschik over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en ben gescreend door de politie (Betrouwbaarheid en Geschiktheid Onderzoek). Uw documenten zijn bij mij veilig.

Mijn opdrachtgevers